Novice 2020AAB hudi oktoberski čarovniški tenis turnir 25.10 ob 10.30 na igriščih Svoboda-Vič ali Škulj je odpadel zaradi corone

Igrali bomo res borbene pare, žreb bomo ekipno prekuhali v najhujše bitke. Po turnirju bo dobro kosilo.. Zaželjene bodo maske.

Vpisujemo nove člane, skrbimo za podmladek! Zmagovalci dobijo priznanja in jih vpišemo v anale šampionov Ljubljane.

Preganjamo viruse z zdravim življenjem med prijatelji, razmakom, alkoholom, razkužili, pranjem rok in skrbjo za drug drugega.

AAB teniška akademija ima stalni tečaj uporabe mobilnega telefona v komunikaciji - Viber in facebook masenger - preko njega se obveščamo, usklajujemo za teniško, kulturno in drugo rekreacijo

aab pohod na Triglav leto 2020 v počastitev pregona virusa. Datuma še ni.

Tukaj je link za našo aab oddajo na TVSLO2 https://youtu.be/GhY02tkCGos 

 

AAB vodena teniška vadba vsak ponedeljek in sreda in individualne ure 65+

Vsak termin posebej objavimo in zberemo prijave, "skuhamo" različne pare ob ponedeljkih mešane M+Ž ob sredah ločene.

MOL nam je na podlagi naše kandidature in LPŠ (letnega programa športa) namenil lepo število letnih in nekaj zimskih ur za rekreacijo najbolj zdravstveno ogrožene skupine upokoijencev 65+.

Prav da omenimo: Aktivnosti v športu nam ohranjajo zdravje glave in telesa, motoriko, gibalne sposobnosti v starosti. Bistvena je samostojnost brez zdravil in terapij, razen zaradi manjših poškodb katere hitro saniramo z znanjem in izkušnjami naše družbe. V prijetni družbi najdemo vse rešitve za poti iz težav.

 

 

 

 

AAB septemberski tenis turnir v nedeljo 27.09. 2020 ob 10.30 na igriščih pri Škulju.

Še vedno nas preganja strah pred Corono, vendar se je spretno izogibamo. Tokrat smo igrali prijazne mešane pare, žreb je opravil Maki. Po turnirju je bilo dobro kosilo.. Vreme nas je pregnalo iz Svobode - Vič v dvorano. Zaradi večjega števila igralcev smo borbe raztegnili na dva dneva. Tokrat sta bila najboljša Špela in Zvone Šk. v finalni borbi sta premagala Loreno in Andrijo. Nekaj zapletov v organizaciji smo odlično rešili in dosegli vse zadane cilje. V plan smo dali hudi čarovniški teniški turnir Vpisali smo 5 novih članov. Zahvala gre vsem organizatorjem, posebej pa za štrudelj Mileni P. Darinki H. in Špeli .

 

 

AAB teniška akademija v Dragatušu

Bilo je tako dobro, da smo še enkrat ponovili pred mrzlo jesenjo. V ponedeljek 7. septembra do 11 septembra smo fiksirali in rezervirali kapacitete Zupančičevega hrama. Povno smo v vse splošnem zadovoljstvu preživeli en teden hudih teniških srečanj. Prekolesarili in se okopali v Kolpi. Kulturni program popestrili z ogledom stare domačije in se naučili obdelave lanu za izdelavo blaga in oblačil. Bahor nam je spekel jagenčka in odojka. Janko natočil domačega vina. Dani raztegnil harmoniko in Janez z Jankom sta zaigrala na violino. Polona je oddeklamirala Ota in lepo Vido. Vse se je srečno končalo ob ocvrtih postrveh. Mica je prevzela sestavo gostilniških pevcev in nabora pesmi. Kmalu gremo spet.

 

 

AAB prevzem tekmovalnega loparja Aljaža Bedeneta našega šampiona.

Našemu AAB društvu je Aljaž Bedene za darilo iz svoje tekmovalne torbe potegnil in podaril preizkušen odličen Wilsonov lopar. Katerega bomo priložnostno predali našim najboljšim ...AAB

Aljaž Bedene je trenutno naš najboljši Slovenski tenisač ob Blažu Roli, Blažu Kavčiču, Gregorju Žemlji. Ker smo se odločili, da bomo v AAB društvu spoznali naše najboljše tenisače in tenisačice, aktivneje sledili njihovi športni poti. Med dekleti bomo spoznali Kajo Juvan, Polono Hercog, Tamaro Zidanšek in še koga. Pogledati gremo teniško igrišče na Lukovici koder bodo najboljši vadili. Šli bomo tudi na pomebnejše tekme navijati in spodbujati.

 

 

 

AAB akademija prireja dopolnilno teniško vadbo veteranov pod strokovnim očesom Pavleta

ker smo opazili da posameznicam oz. posameznikom manjka še precej vaje do teniške popolnosti smo se dogovorili, da bomo imeli poleti vsak torek od 8h do 11h vaje z vrhunskim teniškim trenerjem, ki bo vpil na nas med vadbo in nam popravljal ter brusil udarce. Prijave takoj oz. prec

 

AAB jesenski tenis turnir v smislu Razgibajmo Ljubljano 02.08 ob 8.30 na igriščih pri Škulju. Sofinancira MOL

Igrali smo mešane pare, žreb je opravil Maki. Po turnirju je bilo dobro kosilo.. Vreme nas je pregnalo iz Svobode - Vič v dvorano. Zaradi večjega števila igralcev smo borbe raztegnili na dva dneva. Tokrat sta bila najboljša Irena in Jožko, ki sta v finalni borbi premagala Dagmar in Dragota. Covid je še vedno med nami in nam ni dovolil objemov razen med družinskimi člani. Nihče prisoten ni bil huje bolan razen nekaterih manjkajočih, ki smo jih pogrešali npr. Zdravka, Milojke, Mateje, Mice .... Nekaj zapletov v organizaciji smo odlično rešili in dosegli vse zadane cilje. V plan smo dali teniški turnir v Strunjanu v četrtek 3. septembra ob ribah in Aldotu. Ter izbrali močno AAB ekipo za vodenje pogovorov na vseh inštancah. Zahvala vsem organizatorjem, posebej pa za štrudelj Špeli in Metki.

 

AAB kratko letovanje v Dragatušu.

V ponedeljek 6. do petka 10. julija smo si ogledali dobrote in lepote bele krajine ob obilici športa in druženja na distanci cca 2m in razkuževanju rok. Porabili smo del bona iz paketa Janševe vlade. Teniško jutro smo razdelili v dve skupini, da smo se izognili vročini in se vsi naigrali. Irena je kuhala ekipe. Ko smo utegnili smo zajtrkovali pri odličnih gostiteljih Zuapančičevega dvora. Presenetile so nas tradicionalne lokalne dobrote pogača, odojek, jagenček in domača vina. Ekipa 16 AAB se je podala na kopanje v Kolpo, nekateri s kolesi, drugi avto. Janez je nekaj povedal in nam krajšal dan. Špela poskrbela za red in mir. Vse slikce smo delili po Viberju. Skoraj se nam je Marija prikazala, Rina in Marko pa zares. Bela krajina v živo med prijatelji.

 

 

AAB julijski tenis turnir 05.07 ob 8.30 na Kodeljevem

Igrali smo mešane pare, žreb je opravil Maki. Ne preveč vroč poletni dan je bil super za tenis. Tokrat sta bila najboljša Irena in Lan. Po turnirju je bilo kosilo od Jurmana pohane piške in pujsek z zeljnato solato s krompirjem.. V pričakovanju bele krajine smo obdelali detajle.

 

 

AAB kolesarjenje po slovenski obali

Dagmar in Špela sta dali pobudo, da prekolesarimo hribčke in doline nad Koprom. Zjutraj smo za Koprsko Taverno prevzeli el. kolesa in se odpravili v klance. Prava odločitev je pokazala del šibkosti, ker so bila kolesa slabo vzdrževana - pripravljena, zavora in menjalnik sta bila slabši del. Izlet je popestrilo oblačno vreme in napoved padavin, ki pa so kiksnile našo ekipo. Po spustih smo se še okopali in veseli vrnili kolesa. Bomo ponovili. Na našem morju je prelepo in čisto blizu.

 

Volilna skupščina Športne zveze Ljubljane 23.06.2020

Čestitka g. Sodržniku, predsedniku Športne zveze Ljubljana
Hvala, ker smo bili lahko prisotni na volilni skupščini športne zveze 23.07.2020 (upam da nam Ljubljančanom ne bodo tudi tam postavljali ograj).
Slabost volilne skupščine ŠZL sestavljene iz nejasnih samodržnih  51 delegatov je sprejela pobude g. Sodržnika in mu podelila nov mandat. Večina Ljubljanskih društev cca 170 ostaja brez volilne pravice, ne more izraziti svoje interese, delegati pa zastopajo samo sebe, razen nekaj redkih izjem. Delegati bi morali imeti poverilnice Ljubljanskih klubov v panogi, kar pa jih je samo nekaj pridobilo, ostali so nedemokratično zastopali samo sebe. Uzurpirali so volilno pravico klubom. In s tem naredila volitve sporne.
Upokojenci Ljubljane tudi zahtevamo svoje mesto v športu Ljubljane, zato smo se odločili aktivno sodelovati in pridobiti ustrezno število urejenih delegatskih  glasov. Trenutno stanje je bilo in ostaja nič. Hočemo, da Ljubljanski rekreativni šport pridobiti 10% od proračuna za šport veteranov in upokojencev s katerimi bomo vodili športne vadbe. Enako hočemo 10% delegatskih glasov v ŠZL to je 5. Zaradi oviranja možnih lumparij - higijene.
G. Sodržnik ni želel urediti - popraviti napake v delegatskih glasovih. Profesionalno je znal vse umestne pripombe preslišati. Malo prikrojil resnico, da je zahteva upravne enote taka, da moramo delegatsko zmedo vpisati v spremembo statuta ŠZL, da bodo čudni delegati obdržali svojo moč v prihodnje. Na volitve skupščine je dal glasovanje, kdo je delegat za tenis – haloo (panoga bi ga morala izbrati). Nikakor ni hotel pravila en klub en glas, »ker je tako lažje«.
Namestnik Ljubljanskega Župana g. Crnek ni želel dojeti, da smo Ljubljančani cca 170 društev brez glasovalne pravice že več let nezadovoljni, navkljub temu da imamo demokracijo, ni nas podprl. Ni želel razumeti, da smo upokojenci Ljubljane sedaj aktivni in hočemo svoje mesto. Opravičeval pa je prišleke v Ljubljano, posebej poudaril, da smo Ljubljana odprto mesto in da je v redu če nam kreirajo šport fantje od drugod iz Celja oz. Podčetrtka. Nismo se mu ponovno pritožili, da ima Veliki pokal Teniške zveze konstantno v rokah Maribor že 17 leto zapored. ŠZL Ljubljana in podžupan pa nič. Sigurno je tako prav, ker to vodi prijatelj g. Sodržnik. Nismo mu omenili, da razni evropski maratoni navkljub množičnosti niso pomembnejši od športa lokalnih prebivalcev Ljubljane. Nismo omenjali nehigijene če sredstva odobri in prejme ista oseba.
Vsekakor pa smo jasno pokazali, da se nezadovoljni prebivalci v Ljubljani prebujamo  in hočemo aktivno odločati sami o svoji športni usodi. Kako bomo prišli do tja bo pokazal čas.

Zapisal: Anton Pivk, predsednik                                      Ljubljana 26.06.2020
Športno kulturno društvo aab
drustvoaab@gmail.com

 

AAB redna teniška rekreacija športni park Kodeljevo oz. Svoboda

se od 20. aprila nadaljuje na zunanjih igriščih vsak ponedeljek in sredo dopoldan. Po telefonu dobite sporočilo z vabilom. Kdor pride naj mi pošlje "OK" in ga uvrstimo v igro. Dobimo se 10 minut prej zaradi vsklajevanja ekip. Previdnostni higijenski ukrepi še veljajo.

 

AAB majski tenis turnir in Razgibajmo Ljubljano

V nedeljo 31.maja ob 10.30 na igriščih športnega parka Kodeljevo smo se na vseh igriščih srečali v mešanih dvojicah. Lep sončen dan in odlična družba. Tokrat sta bila najboljša Dagmar in Zdravko. Razdelili smo AAB puloverje. Za kosilo pa nam je Jurman pripeljal v dobtinah in zeljnato solato. Slikali smo se za koledar.

 

 

AAB začetek teniške sezone na zunanjih igriščih in ukrepi

Veselili smo se konca epidemije, virus se je ustavil v domovih upokojencev oz. ga nam prinese le še kdo ki se vrača iz tujine. Kupljena in dobavljena je zaščitna oprema, izobraženi zdravstveni delavci, da bodo rešili naslednji primer, ko se prikaže. Vsi smo se naučili ostrih higijenskih ukrepov katere so nam predpisali tisti, ki se tega ne držijo. Ljubljančane so zaprli v geto - strašijo nas z nevarnostmi ponovne epidemije, požara, poplave, bankrota itd. Oprostite mi se ne ustrašimo. Mogoče stisnemo rit. Potem pa v miru razmislimo in ugotovimo, da so strahovi "na zalogo" brez veze, da nismo otroci. Hočemo sprostitev vseh ukrepov razen osnovnih higijenskih, da onemogočimo eventuelni virus.

 

 

AAB aprilski tenis turnir bo ali pa ne bo?

ni bil zaradi izolacije

 

AAB marčevski teniški turnir 15.03.2020 pri Škulju. Smo odpovedali in se izolirali.

Zaradi nevarnosti pandemije smo ustavili vse telesne stike s prijateljicami in prijatelji, pozabili na francoza, sex od zadaj je priporočil Jelinčič, hvala bogu smo nekateri že iz ta hudga, stike smo spustili na najožji družinski minimum. Komuniciramo med seboj samo še po mobitelu oz. če se srečamo kje. Razdalja med ljudmi mora biti 1,5 m ali več. Nihče več ne upa kašljati izven doma. V trgovino ne hodim po nujne reči, ki mi manjkajo, ampak samo enkrat na teden pa še to expres, da sem v 10 minutah zunaj. Irena pa skrbi za mešano prehrano.

Dobil sem rimo: Eni smo v karanteni eni pa kreteni. Sonja mi pošilja po viberju koncerte Mefa z njegovimi monologi, ki jih vsak dan na sveže ustvari in obravnava splošne probleme. Včeraj sem se strinjal z njegovo idejo - naj strela udari v tistega ki si je izmislil dvig poslanskih plač.

Zjutraj sem poslal dopolnilo vloge javnega razpisa letnega programa športa na kar so me pozvali z MOL, če ne bi dobili isto kot lani - figo. Upanje umre zadnje

Irena me je pognala na Golovec, koder sva se izogibala mimoidočim in se nadihala gozdne miline v krasnem sončnem dnevu. Borovnice še niso čisto začele z rastjo - da jih ne preseneti mraz, ki prihaja.

Zvečer sva za hišo še vrgla prstomet, ko bo konec izolacije bo spet borba s Stuchlyjem in nas bo vse nabil.

Darinke so zelo aktivne, ena skrbi za naše v domu izolirana in se bori proti nevarnostim, druga pa sledi Žiži.

Veseli me, da so vsi OK

 

 

AAB pustni februarski teniški turnir 23.02.2020 pri Škulju.

Pustne maske smo se zbrale in se poveselile ob zaključku zime. Preoblečeni smo zaigrali pustni tenis turnir. Tokrat sta bila najboljša v finalu Mateja in Drago, ki sta odpihnila Mileno in Tomaža G.. Po Mijinem Bograču so lepo sedli krofi in Zlatkina sladica. Vera nam je ob spremljavi Janeza zapela nekaj lepih. Skoraj ubrano z našimi glasovi smo njima pomagali do harmonije. Potem smo še odplesali na nov USB nekaj dobrih ritmov. Iz klubske blagajne smo podprli akcijo za rdeče nosove in modre žile. V smislu zdravega življenja smo se vrnili domov ob pozni uri.

 

AAB januarski teniški turnir 26.01.2020 pri Škulju.

Zbrali smo se pri Škulju in Benču ter odigrali prvi letošnji turnir na 9. igriščih. Kuhno je naredil Maki. Tokrat sta bila najboljša Mojca in Marjan Ž. Borbe so bile dobre za gledalce iz bifeja. Angina in virusi so sodelovali, da so nekateri ostali doma. Mija nam je postregla odličen segedin. AAB band pa zaigral nekaj najlepših za dušo. Našteli smo vse manjkajoče, ki so v remontu. Bilo je res fajn, da se nam ni mudilo domov.

 

aab redna letna skupščina 26.01.2020 pri Škulju

ZAPISNIK AAB

 

  1. Poročilo predsednika aab društva za leto 2019

Najprej vas vse skupaj prav lepo pozdravljam in se vam zahvaljujem za vse lepo in smeh v preteklem letu.
Smo v sedmem letu. Članstvo se nam zmerno hitro povečuje, od 50 članov smo prišli nad 90, kar nam ustreza, ker nas lovijo leta in se moramo za ohranjanje mladosti ustrezno truditi okoli podmladka.

Izvedli smo celoletni športno rekreativni program z visoko pozitivnimi učinki na udeležence. Imeli smo športno družabne medgeneracijske prireditve z pomembnim zdravstvenim učinkom, ki so namenjeni pretežno starejšim in mlajšim.

 

a). Poslovanje društva:

Pravna oseba, naše aab Društvo, posluje izključno s sredstvi svojih članov, kar poberemo na turnirjih in članarini. Ostajamo nizkocenovni in neprofitni.

Poizkušali smo se priključiti na 7 milijonski sklad za Ljubljanske športe, vendar smo ugotovili, da ga zelo dobro črpajo nekateri Ljubljanski športni strokovnjaki. Rekli so, naj se javljamo na razpise in kandidiramo s programi. Naj se preselimo v Šenčur, da ni treba, da smo člani Športne zveze Ljubljane. Skratka tako dobro so zapletli dostop do denarja, tudi z zakonom o športu, da brez stricev ne pridemo blizu. Ampak mi se ne damo in bomo poiskali strice. V tem letu bomo brskali dalje.

V preteklem letu smo iz soigralcev postali prijatelji, veselili smo se na 15 turnirjih,
ogledali smo si gledališko predstavo – komedijo Vedež,
posneli smo odličen AAB zgodovinski video v katerem smo na kratko predstavili uspehe našega športnega druženja,
naredili največjo člansko fotografijo v belem za koledar in ga natisnili,
organizirali AAB teniško maškarado, AAB nastop čarovnic

imeli smo AAB eno tedensko akademijo in vadili na Portugalskem (Algarve), kolesarili okoli Ljubljane in po slovenski obali, smučali na Krvavcu, Cerknem in Kronplatzu.

Za MZU Ljubljanske teniške upokojence smo organizirali 1. prvenstvo upokojencev Ljubljane v tenisu.

Šli smo na aab kulturni izlet po Dolenjski in čolnarjenje do Čateža,
izvedli aab teniško srečanje v Kopru, kopanje ob Parencani , ATP Slovenija open in portoroška noč,

imeli smo aab akademijo, enotedenske - teniške priprave na Hrvaškem Bolu na Braču.

AAB teniška rekreacija se izvaja ob ponedeljkih in sredah v športnem parku Kodeljevo Slovan oz pri Škulju, neodvisno od praznikov in drugih motenj.
AAB čarovniški tenis turnir, z defilejem čarovnic in  umetelno ročno izdelanimi čarovnicami Mice za krasne nagrade najbolj čarovniškim.
Bili smo vabljeni in obiskali zaključno prireditev Teniške zveze Slovenije v Siti teatru, med našimi mladimi vrhunskimi teniškimi šampioni smo preživeli prijeten večer in se podrobneje seznanili z njihovimi uspehi.
Obravnavali smo vse zdravstvene tegobe članov in jim ustrezno svetovali preventivne ukrepe na podlagi zbranih izkušenj. Izvedli splošno cepljenje proti gripi. Pokazali interes in prijateljski stik z vsemi poškodovanimi do njihove vrnitve v igro.

Obnavljali in vzdrževali smo našo spletno stran, poslovali skladno z zakoni, oddali davčno poročilo
in končali s teniškim srečanjem na silvestrovo. Med prijatelji smo preživeli zadnjo noč v letu z odličnim kulturnim glasbenim nastopom naših Vere, Danija in Janeza ter skupinskim recitalom Polonine Roze in povodnega moža z Urško, motorist Jožko in Miča-Urška.

 

b). Finančno poročilo

Kolikor smo zbrali, smo skoraj tudi zapravili, vendar se gibljemo v stalnem plusu . Še plavamo.

Podrobneje prihodki: Članarine 1.500 EUR in MOL 250 EUR

Odhodki: majice, fotoaparat in koledarji cca 1500 EUR in strošek države cca 250 EUR (Obvezni stroški so še: domena, bilanca, ajpes, digitalno potrdilo, banka)

Ocena privatnih vložkov ekipe prostovoljcev AAB: 28.000 EUR zajema vsakodnevno vodenje in rezervacije igrišč, stroški dela in materiala. Planiranje, analizo in pripravo športnih aktivnosti. Pregled, analiza, nadzor in pripombe v športno sfero Ljubljane.

Najemnine igrišč ter rekviziti se sprotno obračunavajo udeležencem, eventuelni ostanek pa se da v blagajno društva iz katere se sofinancirajo posamezniki oz. aktivnosti..

Ponovno kandidiramo na vseh možnih mestih in se združujemo v Ljubljansko športno sfero, da bo naš vpliv vsem prinesel boljše športne rezultate, na katere bomo ponosni.

 

Zahvala za delo:

Krasno je prebrati koliko ljudi je aktivnih v našem društvu, na splošno gledano se vsak član našega društva na svoj način trudi, da smo tako FAJN v vseh pogledih, zato ponovno dajemo priznanja vsem članom aab.

Posebej gre naša zahvala:
za vodenje aab kulture in Portugalske Poloni Avsenak,
za vodenje in delo z organi mesta Ljubljana Nini Dovšak in Mateju Makovcu in Antonu,
za čarovnice, štrikanje in prigodne pesmi Mici,
za aab design - oblikovanje Juretu Verglesu,
za aab spletno stran, računalniške in mobitel probleme mojemu zetu Matjažu,
za aab zdravje, prehrano in pijačo Miči in Bojanu ter vsem deklicam s sladicami,
za torto Dagmar, šampanjec Žiži,
za priznanja sponzorjev Mojci in Mateji,
za 600 upokojenskih teniških ur na igriščih Stanetu Tomšiču MZU Ljubljana,
za pokale teniške žoge in vabila na ATP Gregorju Krušiču Tenis Slovenija.
za AAB teniški band Veri, Daniju in Janezu.
Mojca je že pred časom rekla ITAK SMO CARJI VSIIIIIIIIIII :-)

 

2. Plan za leto 2020

Članarina 30 EUR
Imeli bomo podobne aktivnosti in izvedli  cca12-15 tenis turnirjev,
teniška rekreacija aab teniška vadba, trikrat na teden – ponedeljek, torek in sredo na zunanjih in notranjih igriščih,
Imeli bomo dve teniški enotedenski akademiji v tujini Portugalska in Hrvaška
sodelovali bomo z Ljubljansko Mestno zvezo upokojencev na športnih področjih,
izvedli bomo teniški turnir dvojic upokojencev Ljubljanske pokrajine,
državno prvenstvo upokojencev Slovenije,
pomladni in jesenski tenis turnir razgibajmo Ljubljano,
pripravili članice in člane za septemberski pohod na Triglav,
bomo pa tudi dobrodelni in bomo nabavili hrano za 250 EUR in jo odpeljali društvu prijateljev mladine MP, in še kaj.

Poročilo in plan so člani soglasno podprli, pripomba je bila za dopolnitev finančnega poročila, ki je že dopolnjeno.

3. Sklepčnost: nadzorni odbor je preštel 38 prisotnih članov in potrdil sklepčnost skupščine


AAB teniške zmagovalke sezone 2019
1. mesto Irena Jakin 2.mesto Mojca Župan Macedoni, 3. mesto Mateja Župan Brezovnik, 4. mesto Špela Peskar 
AAB teniški zmagovalci sezone 2019
1. mesto Marjan Žižek , 2. mesto Bojan Zorko, 3. mesto Jožko Avsenak 4. mesto Lan Mestek

AAB medaljo in priznanje za umetnost recitala in kulturo aab je prejela Polona Avsenak
Zahvala članom, čestitke vsem slavljenkam in slavljencem.
Predsednik: Anton Pivk

 

AAB silvestrovanje s tenisom, hladno večerjo in gala zabavo pri Škulju


Ob 19h smo bili vsi zbrani in po uvodnem pozdravu sestavili tekmovalne ekipe za teniško slovo od preteklega leta. Ob 21 uri smo se posvetili večerji in nato kulturnemu silvesterskemu programu do 04. ure, ko smo pospravili. Tokrat je bil najboljši Silvester, tudi z nami, saj je bila njegova Mirjana doma z angino. Zahvala za kulturni program gre Poloni, Daniju, Janezu, Veri in vsem nam, ki smo sodelovali in se učili kitice iz povodnega moža. Bilo je res zabavno in odlično.
Zahvala za pripravo hladne večerje Bojanu, Miči, Špeli in tudi vsem deklicam, ki so nam posladkale vhod v novo leto in pomile posodo. Pohvala Dagmar za torto, Mitju za plesni angažma in Antonu za lampione. Vpisali smo nove članice – podmladek. Predsednik je prejel prekrasno športno ogrinjalo za dve osebi, katerega je ob novih umetelnih stihih zložila Mica in se z njim zahvalila za odličen napredek društva in podžgala poti v nove cilje. Dedek mraz (Stane) se je prekucnil in natrl rebra, zato se je opravičil in pride čim bo zmogel.


 

 

Ob 13.uri prvega januarja smo se vrnili na prvo teniško rekreacijo, se ponovno spoprijeli in pospravili ostanke večerje.